close
close

Nagyszerűen teljesített a Kumho KH17


2011.03.07
Kumho Solus KH17

Vizsgálati eredmények 2011

  • Szárazgut1,7
  • Nedves 1befriedigend2,9
  • Zaj / kényelembefriedigend2,7
  • Üzemanyag fogyasztásgut2,0
  • Élettartamgut2,0
ADAC értékelésAjánlott befriedigend
Sok meglepetést okozott az idei ADAC nyári gumiabroncs teszt, azonban a Kumho Solus KH17 gumi nagyszerű szereplése egyáltalán nem volt meglepő. A koreai gyártó terméke 2008 óta zsinórban negyedszer került az ajánlott kategóriába.
A Kumho Tires Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátuma. A Kumho, Samyang, Marshal gumiabroncsok gyártója. Termékei nagyon népszerűek főleg a tengeren túlon számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai gyártó (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük és nagyszerű ár/érték arányuk miatt. Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában (Angliában) van a gyártónak kutató központja, illetve Németországban végeznek termék fejlesztést. A gumiabroncsok gyártása 1950-ben kezdődött és viszonylag hamar globális hálózatot épített ki a Kumho. Aktívan vesz részt az autósportban is, szponzorációval és versenyabroncsok gyártásával egyaránt. Teremékei a versenyzők körében is elismertek, és kiváló árukkal hívják fel magukra a figyelmet. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is köszönhetően, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho KH17 nagy teljesítményű nyári gumiabroncs. A KH17 igazi meglepetésként robbant be a köztudatba, amikor a 2008-as ADAC teszten kiemelkedő eredményeket ért el. A hazánkban kevéssé ismert koreai gumiipar azonban szépen, lassan helyet követel magának a mi napunk alatt is. A KH17 a közép kategóriás autók ideális gumiabroncsa. Megfizethető árért cserébe, nagy fokú biztonságot és komfortosságot nyújt. De a fantáziadús futófelület kialakítás sem csak a szemet gyönyörködteti: a széles vállblokkok jelentősen javítják a gumi kanyarstabilitását és oldal irányú tapadását. A Kumho Solus KH17 nagyszerűen teljesít száraz és nedves útfelületen is. A hosszanti irányban sugaras blokk kontúroknak köszönhetően ez a gumi jelentősen csendesebb és komfortosabb az elődeinél. Ugyanakkor az új anyagkeveréknek köszönhetően kitűnően irányítható és megfelelő visszajelzést biztosít az útfelületről. Energia takarékosság terén is az ADAC teszt egyik legnagyobb, pozitív meglepetése ez a gumi. A Kumho Solus KH17 nyári gumiabroncs, ezért kérjük, hogy téli körülmények között váltson téli gumiabroncsra!

-Közép kategória 
- Kiváló ár/érték arány 
- Kitűnő gyártási minőség
- Kitűnő tapadás még nedves felületen is 
- Megnövelt kopásállóság 
- Energia takarékos gumiabroncs 
- Jól kiegyensúlyozott abroncs

Kapcsolódó cikk:
ADAC 2011 nyári gumiabroncs teszt - Mit vesz, aki okosan akar dönteni?!