close
close

Tűzben született olasz remekművek az Abroncs Kereskedőház kínálatában!


2012.02.01

Tűzben született olasz remekművek az Abroncs Kereskedőház kínálatában!

A MOMO nem csupán egy felni, minden darabja műalkotás. Az olasz tervezők latin szenvedéllyel álmodják fémbe a leglátványosabb, legkülönlegesebb formákat, azt a mediterrán életérzést, ami kitapintható minden MOMO és REDS remekműben. Ezek a kerekek biztosítják azt a pluszt, azt a tüzet és lendületet, amit minden autógyártó szeretne becsempészni járműveibe Detroittól Szentpétervárig. De az igazi olasz temperamentum nem másolható, csak az tapasztalhatja meg, aki nem éri be kevesebbel mint az eredetivel.

Hosszas egyeztetés után végre 2012-től megjelenhettek az Abroncs Kereskedőház kínálatában a MOMO és REDS könnyűfémtárcsák.

 A versenysport élvonalában 
A MOMO alufelnik 1960 óta az élvonalat képviselik az olasz versenypályákon. A folyamatos innovációnak köszönhetően számos versenyzőt segítettek hozzá - ezek a kerekek - a győzelemhez és az ismertséghez. A MOMO keréktárcsák szinte valamennyi autóverseny sportágban szerepeltek, a Rallitól egészen a Forma 1-ig. Az a hatalmas mennyiségű tudás és tapasztalat, ami az évtizedek során felhalmozódott - képezi az alapját az új modellek fejlesztésének. Ennek köszönhető, hogy termékei a világ élvonalába tartoznak. Kitűnő szerkezeti és mechanikai tulajdonsággal rendelkeznek, kifogástalan gyártási minőségűek.

 Esztétikum és szenvedély 
Az olasz formatervezés és a hagyományosan, belülről fakadó latin karakteresség a garancia, hogy ezek a felnik mindig a legcsábítóbb megjelenést, lenyűgöző magabiztosságot, temperamentumot sugározzák. Minden MOMO és REDS felni tükrözi azt a tisztaságot és célszerű egyszerűséget, amit egy használati tárgytól elvárunk, de amit úgy feldíszíteni, hogy az műtárggyá váljon, csak itáliában tudnak.

 MOMO életérzés 
A MOMO alufelnik egyesítik a modern életérzést azzal a megbízhatósággal, amit ettől a márkától elvárunk. Ideális választás a legtöbb személyautóhoz. Színt visz az elszürkült, zavarosan nyüzsgő városi környezetbe, és kiemel a tömegből. A változatos forma és színvilágnak köszönhetően könnyen megtalálható mindenki egyéniségéhez legközelebb álló modell, vesessen akár felső kategóráis limuzint vagy super-minit. A MOMO nem csupán egy keréktárcsa, jóval több annál, maga az olasz életérzés.

 REDS - harcra született 
A REDS felnik a MOMO kínálatában a szuper exklúzív szegmenst célozzák. Felélesztik azt a középkor misztériumát, azt a szakrális tradíciót, ami a mediterrán térségben hajdan virágzott, de nyomokban még évszázadok távlatából is tetten érhető. Ezek a kerekek a 21. század harci szekerei számára készülnek. A legkimunkáltabb, legkönyörtelenebb fegyverek, amelyekkel a jelen kor keresztes lovagjai harcba indulhatnak - a dicsőségért és a megtiszteltetésért.

Büszkék vagyunk, hogy ezeket a nemes kereket az Abroncs Kereskedőház és Gumi.hu hozhatta el Pannónia földjére. Tekintse meg a raktáron lévő modelleket a MOMO termékek katalógusában!